ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Το SEO ιστοσελίδων, προσφέρει μια ορατή και αποτελεσματική παρουσία στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, που έχει ως συνέπεια σε αύξηση πωλήσεων, κερδών και διαφήμισης για την εταιρεία σας.

Οι βασικές υπηρεσίες της Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO) περιλαμβάνουν: Εμφάνιση στις οργανικές αναζήτησεις, SEO On-Page & Έρευνα για κάθε λέξη-κλειδί.

Organic Search

Ανάπτυξη και στοχοποιημένη προώθηση, αξιόλογου περιεχομένου, που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας, βελτιώνοντας και διατηρώντας την προβολή της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

On-Page SEO

Κάντε το περιεχόμενό σας εύκολα προσβάσιμο στις μηχανές αναζήτησης. Η εταιρεία μας, είναι έτοιμη να εφαρμόσει λύσεις, για να ενισχύσει την κατάταξή σας και να βελτιώσει την απόδοσή σας.

Link Building

Ένα ουσιαστικό μέρος κάθε επιτυχημένης στρατηγικής SEO. Ας δημιουργήσουμε το brand name σας, για να μπορέσουμε να προσθέσουμε σημασία στις λέξεις-κλειδιά της σελίδας σας, που περιλαμβάνονται στις μηχανές αναζήτησης.

Η προώθηση ιστοσελίδων (SEO) είναι βασική υπηρεσία για την επιτυχία. Οι στρατηγικές SEO, θα φέρουν το site σας, σε υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σας προσφέρουμε μια πλήρης αναφορά κατάταξης λέξεων-κλειδιών SEO και πληροφορίες ευρετηρίου κατάταξης της ιστοσελίδας. Η εταιρεία μας, με επίκεντρο τον πελάτη θα βελτιώσει τη ροή της κυκλοφορίας σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας για τις λειτουργίες σας στο διαδίκτυο.

Το SEO (προώθηση ιστοσελίδων) είναι η βασικότερη υπηρεσία του online marketing. Προσφέρουμε στους πελάτες μας,υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων. Αφήστε τα υπόλοιπα σε μας, καθώς είμαστε ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες οδηγίες από όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, Yandex και Yahoo

Η δουλειά της FRESH WEB GROUP LTD, ειδικά όσον αφορά το SEO, είναι μια δουλειά πολύπλοκη, μιας και πρέπει να παρακολουθoύμε πολλές παραμέτρους ταυτόχρονα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά εξειδικευμένα εργαλεία προώθησης ιστοσελίδων (SEO) για την εκτέλεση της προώθησης αλλά απαιτούν, μια σημαντική ετήσια συνδρομή.

SEO Plan

Μια καθαρή αναφορά, με προτεινόμενες συστάσεις προώθησης.

Monthly Report

Κάθε μήνα, οι πελάτες μας, λαμβάνουν μια αναφορά PDF, με την πρόοδο της προώθησης, για την ιστοσελίδα τους

Competitor research

Βλέπουμε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας, για να πάρουν υψηλές κατατάξεις και τα συγκρίνουμε με την δική σας ιστοσελίδα.

GROW TRAFFIC & INCREASE REVENUE

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ SEO

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, για μία ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση SEO

Η εταιρεία μας, έχει εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων και θα είναι ο συνεργάτης σας, για μια επιτυχημένη επιχειρηματική συνεργασία.