προσφορά eshop

E-shop/Website/Hosting / Seo, με έκπτωση 50%

Κατασκευή site ή/και e-shop / φιλοξενία / seo, με έκπτωση 50%. Με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή/και ενός e-shop, η επιχείρησή σας, δεν θα κλείσει ξανά ποτέ. Θα μπορείτε να εξυπηρετείτε τους φυσικούς πελάτες σας, σε 24ωρη βάση και επιπλέον, θα κερδίσετε και νέους πελάτες, διότι η ιστοσελίδα σας ή/και το e-shop σας, θα είναι διαρκώς “ανοιχτά”.

προσφορά eshop

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% σε e-shop/site/hosting

Ο Κορωνοϊός (COVID-19) έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και η καραντίνα που έχει υποστεί η χώρα μας, έχει επιφέρει δραματικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και οι μεγάλες εταιρείες εργάζονται μέσω remote access ή μέσω e-shop.

Η FRESH WEB GROUP LTD, θέλοντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες, προσφέρει τις υπηρεσίες της, με έκπτωση 50% !!

Κατασκευή site και e-shop, με έκπτωση 50% και παράδοση σε 7 ημέρες. Με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή/και ενός e-shop, η επιχείρησή σας, δεν θα κλείσει ξανά ποτέ. Θα μπορείτε να εξυπηρετείτε τους φυσικούς πελάτες σας, σε 24ωρη βάση και επιπλέον, θα κερδίσετε και νέους πελάτες, διότι η ιστοσελίδα σας ή/και το e-shop σας, θα είναι διαρκώς “ανοιχτά”.

Εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και δημιουργήστε τώρα, το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή ιστοσελίδα (website) και η επιχείρησή σας, δεν θα ξανακλείσει ποτέ!!

Από την τελική τιμή της online προσφοράς, θα αφαιρέσουμε το 50% !!

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έκπτωση 50%, είναι οι κάτωθι:

  • Η προσφορά απευθύνεται σε νέους πελάτες και ισχύει, για όσο διαρκεί η καραντίνα, λόγω Κορωνοϊού, στην χώρα μας.
  • Για την τελική τιμή της προσφοράς, θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, για να οριστικοποιήσουμε την τελική τιμή της προσφοράς!!
  • Τα προιόντα στο e-shop, είναι μέχρι 50 και η καταχώρησή τους, γίνεται από εσάς, εφόσον σας εκπαιδεύσουμε στο διαχειριστικό του e-shop, το οποίο είναι απλό και λειτουργικό!