ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Λέξεις Κλειδιά

 

λέξεις κλειδιάΟι λέξεις κλειδιά (keywords) αποτελούν λέξεις ή και φράσεις που θεωρούνται ότι αντιπροσωπέυουν την εκάστοτε ιστοσελίδα. Ο ιδιοκτήτης δηλαδή της ιστοσελίδας αποσκοπεί στην κατά το δυνατό υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδας του στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης, όταν κάποιος χρήστης πληκτρολογήσει μία ή περισσότερες από τις λέξεις κλειδιά που την χαρακτηρίζουν.

Προσοχή όμως! Η χρήση λέξεων κλειδιών (keywords) άσχετων με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, θα ωθήσει όλους όσους κατέληξαν σε αυτήν, να φύγουν άμεσα. Αυτό αυξάνει το Bounce Rate, γεγονός που δεν εκτιμούν καθόλου οι μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει επομένως, να χρησιμοποιείτε keywords, σχετικές με την ιστοσελίδα, την εταιρία ή τις υπηρεσίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την προώθηση ιστοσελίδων, μπορείτε να δείτε στην Γνωσιακή Βάση μας, κάνοντας κλικ εδώ

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ SEO

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων (SEO) που έχουν ως αποτέλεσμα, η ιστοσελίδα σας, να εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Δημιουργία e-shop, σύγχρονων, εύχρηστων και λειτουργικών, με εύκολη διαχείριση, πολυγλωσσικά, με τους πιο δημοφιλής τρόπους πληρωμής κ.α.

περισσότερα άρθρα

Δείτε όλα τα άρθρα
No Comments