επαγγελματικό e-mail

Το OX App Suite είναι ισχυρή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παραγωγικότητας που έχει δημιουργηθεί για οποιαδήποτε μεγέθους ή προυπολογισμού επιχείρηση.

Περισσότερα από ένα Email

  • Επαγγελματικό email@your-domain.com
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία με 99.9% Uptime
  • Χρησιμοποιήστε εφαρμογές όπως: Webmail, Mobile or Desktop Apps
  • Μεγάλος χώρος 10GB & 50GB στο e-mail.

Πείτε αντίο στα Spam

Χρησιμοποιώντας  λογισμικό άμυνας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το OX App Suite διατηρεί τα εισερχόμενά σας ασφαλή, από ανεπιθύμητα μηνύματα, ιούς, κακόβουλα προγράμματα και επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Εργαστείτε από οπουδήποτε

Το OX App Suite, συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας. Και η πρόσβαση σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το OX App Suite λειτουργεί άψογα σε όλες τις φορητές συσκευές

Cloud File StorageΑποθήκευση αρχείων στο Cloud

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τα σημαντικά σας έγγραφα με ασφάλεια στο cloud. Και με (έως) 50 GB, θα έχετε αρκετό χώρο για τα επόμενα χρόνια.

Add Productivity AppsΠροσθέστε εφαρμογές παραγωγικότητας!

Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε έγγραφα του Microsoft Office όπως το Word, το Excel και το PowerPoint με τις ισχυρές διαδικτυακές εφαρμογές του App Suite.

Ημερολόγιο & Επαφές

Επικοινωνήστε σαν μια επιχείρηση με κοινό ημερολόγιο, οδηγό προγραμματισμού, υποστήριξη iCal και καθολική λίστα διευθύνσεων!

Φέρτε τις εφαρμογές σας

Προσθέστε εύκολα τις αγαπημένες σας υπηρεσίες email ή / και εφαρμογές στο App Suite. όπως το Gmail, το Dropbox, το Zoom (σύντομα) και άλλα!

Πολλές δυνατότητες στο Email

Τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι όλα εδώ, συμπεριλαμβανομένων των προωθητών, των αυτόματων ανταποκριτών, των φίλτρων, των υπογραφών κ.α.

Θέματα απορρήτου

Το App Suite, ούτε εμείς, θα διαβάσουμε, σαρώσουμε ή κοινοποιήσουμε οποιαδήποτε προσωπική ή ηλεκτρονική σας πληροφορία με τρίτους. Ποτέ!