Προώθηση ιστοσελίδων

proothisi-istoselidon-seoΠροώθηση ιστοσελίδων ή SEO είναι οι ενέργειες που κάνουν οι (webmasters), σε κώδικα, server, κείμενα και καθάρισμα άχρηστου υλικού κ.α. ώστε ένα website να συμμορφωθεί στους κανόνες της google (κυρίως) και να εμφανιστεί ψηλά στις ζητούμενες λέξεις κλειδιά.

Η υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων ή αλλιώς Search Engine Optimization (SEO) είναι ίσως η βασικότερη υπηρεσία στο διαδίκτυο και με τις στρατηγικές που παρέχουμε, θα μπορείτε να πάρετε μια υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Η Fresh Web Group LTD, επικεντρώνεται στο πως θα εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας, στα πρώτα 10 αποτελέσματα της Google σε πανελλήνιο ή/και ευρωπαικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο.

Σκεφτείτε πως θα ήταν η ιστοσελίδας σας από χιλιάδες ή/και εκατομμύρια αποτελέσματα να βγαίνει στην 1η 10δα (1η σελίδα) της Google. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η επιχείρησή σας (η ιστοσελίδα/e-shop σας) σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που αναζητούν αυτό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας. (αν πουλάτε προιόν, υπηρεσίες ή απλά η ιστοσελίδα σας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα που αφορά την επιχείρησή σας)

Η αλήθεια είναι ότι μία πολύ εντυπωσιακή ιστοσελίδα δεν αρκεί για να σας “φέρει” πελάτες. Η βασικότερη υπηρεσία στο διαδίκτυο (internet) είναι η προώθηση ιστοσελίδων. Χωρίς την προώθηση ιστοσελίδων, η ιστοσελίδα σας είναι μία κουκίδα στην άμμο, στην έρημο του internet.

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να αποδίδει και σε αύξηση επισκεπτών αλλά και σε αύξηση κερδών, η προώθηση ιστοσελίδων, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι μία καλοστημένη ιστοσελίδα, σύγχρονη, ελκυστική στο μάτι, γρήγορη στην φόρτωσή της (fast load) και φυσικά θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα με κύριο γνώμωνα, να ΑΠΟΔΙΔΕΙ σε επισκέπτες/ νέους υποψήφιους πελάτες. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε τι προσφέρει η προώθηση ιστοσελίδων και αν είναι τελικά για εσάς κόστος ή επένδυση.

Τι προσφέρει η Προώθηση Ιστοσελίδων

1. Αύξηση του αριθμού των επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

Η προώθηση ιστοσελίδων (SEO) όταν γίνει με αποτελεσματικό τρόπο και από επαγγελματίες, θα βελτιώσει τη θέση της ιστοσελίδας σας, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (οργανικά αποτελέσματα) που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα βρίσκουν ευκολότερα την ιστοσελίδα σας και θα την επισκέπτονται.

2. Στοχευμένη προσέλκυση πιθανών πελατών από προώθηση ιστοσελίδων

Εφόσον γίνει επαγγελματικά η προώθηση της ιστοσελίδας, τότε όσοι ψάχνουν στο internet για κάποιο από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, θα σας βρουν εύκολα και οι πιθανότητες να γίνουν πελάτες σας είναι πολλές. Για να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες, θα πρέπει να γίνει προσεκτική στόχευση, δηλαδή να απευθύνεστε σε όσους ψάχνουν αυτό ακριβώς που πουλάτε η προσφέρετε και να αποφύγετε τις γενικότητες.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε ρολόγια, τότε κύριο μέλημα σας είναι να προσελκύσετε όσους ψάχνουν για ρολόγια. Ολοι έχουμε ψάξει για ρολόγια στην Google γιατί θέλαμε να δούμε ρολόγια, αλλά πόσοι από μας θέλαμε να αγοράσουμε την στιγμή εκείνη ρολόγια;

3. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ = ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η προώθηση ιστοσελίδων (SEO) ΔΕΝ είναι ένα επιπλέον έξοδο για την επιχείρησή σας, αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ, που όταν πετύχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, τότε γρήγορα θα γίνει απόσβεση της επένδυσης λόγω των επισκεπτών/πελατών που θα επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας για αγορές.

4. Προσέλκυση νέων πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο

Τα αποτελέσματα της υπηρεσίας (προώθηση ιστοσελίδων) στις μηχανές αναζήτησης και ειδικά στην Google, έχουν διάρκεια, εφόσον γίνεται σωστή καθημερινή συντήρηση της προώθησης. Η καλή θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης θα προσελκύει νέους επισκέπτες κάθε ώρα και μέρα του χρόνου. Φανταστείτε το σαν μια διαφημιστική εταιρεία που δουλεύει για την ιστοσελίδα σας ακούραστα, χωρίς ωράρια, χωρίς διακοπές, χωρίς πανάκριβες αμοιβές.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ SEO

Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα, ώστε να σας κάνουμε δωρεάν ανάλυση προώθησης (seo) και εφόσον το επιθυμείτε, να σας στείλουμε και μία προσφορά.

δωρεάν ανάλυση προώθησης

δείγμα πελατών, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.